אפונה ולפת עם חמאת שמיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל אפונה לפת עם שמיר חמאה. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap מגיש 8 . מנה אחת מכילה 192 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם בייקון, סוכר, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לפת צלויה בחמאה מיסו, חמאה חומה & לפת מייפל מזוגגת, ו לפת וירקות לפת עם חמאת חרדל.
הוראות
בקערה קטנה, לערבב יחד 6 כפות של החמאה ו 3 כפות של שמיר להתמזג. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. (חמאת השמיר עשויה להתבצע 2 ימים קדימה אם מכוסה ומקורר.)
במחבת, לטגן את הבייקון, אם משתמשים, על חום בינוני עד חום פריך. באמצעות כף מחוררת, להעביר מגבות נייר כדי לנקז.
תן לבייקון להתקרר לטמפרטורת החדר.
במחבת nonstick גדולה, להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הלפת ומטוגנים במשך כ 9 דקות, או עד מכרז וזהב. אם אתה מוצא את הלפת טעם חד, להוסיף קצת סוכר.
מוסיפים את האפונה ואת שמיר חמאה ומבשלים, ערבוב, במשך כ 3 דקות, או עד האפונה מחוממים דרך ואת החמאה נמסה.
מערבבים בבייקון, אם משתמשים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מעבירים לקערה, מקשטים עם כף הנותרים של שמיר, ומגישים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;