אפונה ופנצ'טה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים נטולי גלוטן וראשוניים לרפרטואר שלך, אפונה ופנצ'טה עשויים להיות מתכון שכדאי לך לנסות. , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 252 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -18 גרם שומן כל אחת. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כתוספת. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . גשו לסופר וקנו מלח כשר, אפונה, חמאה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון ספונקולרי של 47% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו אפונה עם פנצ'טה, נענע וקרם פרש , אני אוהב את האפונה שלי עם פנצ'טה , וריזוטו דלעת חמאה עם שמן פנקטן ומרווה .
הוראות
מבשלים את הפנצ'טה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה עד שהיא פריכה, כ-5 דקות.
מוסיפים את השאלוט והשום, מבשלים דקה ואז מוסיפים את מיץ התפוזים.
מגבירים את האש לבינונית, מוסיפים את האפונה ומבשלים עד לריכוך, כ-3 דקות.
מסירים את המחבת מהאש ומקפלים פנימה את גרידת התפוז, הפטרוזיליה והחמאה. טועמים לתיבול ומוסיפים מלח במידת הצורך, אם כי לא צריך הרבה, אם בכלל, כי הפנצ'טה מוסיפה מליחות טבעית למנה.