אפונה מרוסקת עם פטה ובצל ירוק
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? אפונה כתוש עם Fetan ו בצל ירוק יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. אם יש לך עלי נענע, אפונה בתרמיל, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אפונה כתושה עם פטן ובצלצלים, אפונה הצמד סוכר עם פלפל אדום כתוש, ו Haddock Zesty עם תפוחי אדמה כתוש & אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
אם באמצעות אפונה טרייה, פגז אותם ומבשלים בקצרה במים רותחים עד אל דנטה, ואז לנקז היטב במקום בקערה גדולה.
מפזרים 2 כפות שמן זית ולרסק אותם בגסות עם מחית תפוחי אדמה.
אם אתה משתמש אפונה קפואה, blanch אותם בקצרה, לנקז היטב במיוחד, למחוץ לפני הוספת השמן, לשפוך יותר מים עודפים בשלב זה; להוסיף את השמן קצת לאט ופחות בנדיבות.
מחית את הפטה ויוגורט יחד בקערה רדודה. בעוד האפונה עדיין חם, להוסיף את הפטה ולזרוק לשלב. זה הכל על מרקם, לא חלקות, כמו לטבול.
עכשיו להוסיף את הבצל הירוק 2 כפות מגורר מנטה. מערבבים את המיץ של חצי לימון כדי להתחיל עם. מתבלים עם פלפל וקצת מלח, אם אתה חושב שזה נחוץ; פטה הוא די מלוח. לטעום ולהתאים את התיבול, הוספת מיץ לימון יותר, מנטה, או שמן זית אם אתה רוצה.
מגישים בצלחת רדודה עם תל של לחם פיתה חם, בגריל.
From Supper for a Song by Tamasin Day-Lewis. © 2009 tamasin Day-Lewis; צילום © 2009 james Merrell. Published by Rizzoli International Publications, Inc.