אפונה מתוקה, צדפות וריזוטו נענע
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל אפונה מתוקה, צדפה וריזוטו מנטה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 647 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. אם יש לכם פרמזן, צדפות צוללות, מלח ופלפל כשרים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שמפניה אוסטרלית וריזוטו צדפות, סלט אבטיח צרוב צדפות W / ויניגרט מנטה מבעבע, ו צדפות צרובות וסלט אבטיח עם ויניגרט מנטה מבעבע.
הוראות
מניחים מחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני ויוצקים 3 כפות שמן זית.
מוסיפים שאלוט ומבשלים, ערבוב, במשך 5 דקות, עד רך. מערבבים באורז וחצי מהמנטה הקצוצה, מקפידים לצפות את כל גרגרי האורז בשמן.
מוסיפים יין ומבשלים עד שרוב הנוזל (כמו גם את האלכוהול) התאדה. מתבלים במעט מלח ופלפל. מצקת ב 1 כוס של מלאי חם. באמצעות כף עץ, מערבבים בעדינות עד שרוב המניה נספגת. שמור הוספת מלאי כוס בכל פעם ערבוב. לאחר כ -10 עד 15 דקות, לבדוק את האורז. זה צריך להיות מבושל וקרם אבל עדיין יש ביס קל אליו. (ייתכן שלא תצטרך את כל המניות.) מקפלים בעדינות אפונה ו 1/4 כוס חמאה. מערבבים בגבינת הפרמזן וטעם לתיבול.
הסר מן החום לכסות בזמן שאתה צורב את הצדפות.
הגדר מחבת לא מקל לטגן מעל חום בינוני ולהוסיף 2 כפות שמן זית ו 1 כף חמאה. ללטף את הצדפות עם מגבות נייר כדי לוודא שהם יבשים מאוד. מתבלים משני הצדדים במלח ופלפל.
הוסף צדפות למחבת, מוודא שלא צפוף, ומבשל עד שהם משחימים יפה משני הצדדים, על 4 עד 8 דקות בהתאם לגודל של הצדפות שלך.
בדוק את הריזוטו ולהוסיף קצת יותר מניה אם הוא קיבל עבה מדי. בקערה רדודה או צלחת, לעשות ערימה נחמדה של ריזוטו העליון עם 3 או 4 צדפות.
מקשטים עם מנטה הנותרים טפטוף של שמן זית.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.