אפונה פסטו קרוסטיני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל אפונה פסטו Crostini. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 374 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, אפונה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פסטו קרוסטיני, אפונה פסטו קרוסטיני, ו פסטו קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור פסטו אפונה: דופק יחד את האפונה, שום, פרמזן, 1 כפית מלח 1/4 כפית פלפל במעבד מזון. עם המכונה פועלת, לאט להוסיף את שמן הזית עד משולב היטב, על 1 עד 2 דקות. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים, במידת הצורך.
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד.
עבור crostini: מחממים מחבת סטובטופ או מחבת גריל על חום בינוני-גבוה.
מברשת שני הצדדים של הלחם פרוס עם שמן זית וגריל עד הזהב, על 1 עד 2 דקות.
להעביר את הלחם למשטח נקי ולהפיץ 1 עד 2 כפות של פסטו מוכן על כל פרוסה.
למעלה עם חצאי עגבניות ומגישים.
* הערה של קוק: אם אין לך לחם בן יום על היד, אתה יכול לייבש לחם טרי על ידי הצבת הפרוסות בתנור f 300 מעלות שחומם מראש עד פריך מעט, על 5 דקות.