אפונה שחורה מטוגנת בשמן עמוק
אפונה שחורה מטוגנת בשמן עמוק יכולה להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 159 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-125 היו אומרים שזה פגע במקום. . אם יש לך מלח כשר, בצל, שמן canolan, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-30 דקות. נסו סלט עוף מטוגן עם אפונה שחורה ורוטב חלב חמאה, סלט שעועית דרום-מערבית עם שעועית שחורה, אפונה שחורה, פפפ, ו שרימפס עם פלפל שחור ואפונה שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את האפונה שחור עיניים לתוך מיכל גדול לכסות עם כמה סנטימטרים של מים קרים; לתת לעמוד 8 שעות לילה.
למחרת, לנקז ולשטוף את האפונה.
יוצקים מספיק מים כדי לכסות את האפונה על ידי 3 אינץ', ואז מערבבים את הבצל, עלי דפנה, ופלפל חלפיניו. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים עד האפונה מכרז אבל לא רגשני, 40 עד 50 דקות.
הוסף עוד מים במידת הצורך כדי לשמור על האפונה מכוסה בזמן הבישול.
מסננים את האפונה במערך מסננת בכיור, ומפיצים אותם על תבנית אפייה מרופדת במגבות נייר או מגבות כלים לניקוז. להשליך עלי מפרץ, ומקרר את האפונה עד מוכן לטגן.
שמן חום בסיר עמוק או בסיר גדול ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בזהירות לשפוך על 1 1/2 כוסות אפונה לתוך שמן חם לכל אצווה, ומטגנים עד פריך, 4 עד 7 דקות.
הסר את האפונה, לנקז על מגבות נייר, ולזרוק את האפונה החמה בקערה עם תיבול פירות ים ומלח כשר.