קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות2
ציון בריאות13
מגזין

אפונה של דבורה מדיסון עם ריקוטה אפויה ופירורי לחם

אפונה של דבורה מדיסון עם ריקוטה אפויה ופירורי לחם
האפונה של דבורה מדיסון עם ריקוטן אפוי ופירורי לחם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לכם גבינת פרמזן, עלי מרווה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. 171 אדם הכין את המתכון הזה והיה עושה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו אפונה עם ריקוטן אפוי ופירורי לחם, גן האביב של דבורה מדיסון ערבוביה של צנוניות, כרישה ואפונה בהתאם ..., ו סלט עדשים של דבורה מדיסון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 191°. שמן קל צלחת אפייה קטנה; צלחת עפר ספרדית עגולה על פני 6 אינץ ' מושלם עבור סכום זה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
אם הריקוטה שלך רטובה וחלבית, לנקז אותו תחילה על ידי לשים אותו במסננת ולחץ על הנוזל העודף. לארוז את הריקוטה לתוך המנה, לטפטף קצת שמן זית על פני השטח, ואופים 20 דקות או עד הגבינה החלה להגדיר חום על גבי. מכסים את פני השטח בפירורי הלחם וממשיכים לאפות עד שפירורי הלחם משוחים ופריכים, עוד 10 דקות. (משך הזמן שלוקח לגבינת ריקוטה לאפות עד לסט יכול להשתנות במידה ניכרת, כך שזה עשוי לקחת זמן רב יותר מהזמנים שניתנו כאן, במיוחד אם זה לא היה מנוקז.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
פירורי לחםפירורי לחם
שמן זיתשמן זית
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מסננתמסננת
3
כאשר הגבינה מסיימת לאפות, מחממים את החמאה במחבת קטנה מעל חום בינוני. כאשר קצף החמאה מוסיף את שאלוט ומרווה ומבשלים עד שהתרכך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
חמאהחמאה
גבינהגבינה
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את האפונה, 1/2 כוס מים, ואת גרידת לימון. מבשלים עד האפונה הם ירוקים ורכים בהירים; הזמן ישתנה, אבל זה צריך להיות 3 עד 5 דקות. מה שלא תעשה, אל תיתן להם להפוך לאפורים. מתבלים במלח וקצת פלפל טחון טרי, לא יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
גרידת לימוןגרידת לימון
מיםמים
אפונהאפונה
מלחמלח
5
מחלקים את הריקוטה בין 2 צלחות. כפית את האפונה על הגבינה. מגררים קצת פרמזן על כל וליהנות תוך חם.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
גבינהגבינה
אפונהאפונה
6
וריאציה עם פסטה: לבשל 1 כוס או כך פגזי פסטה במים רותחים, מלוחים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
פסטהפסטה
מיםמים
7
מסננים וזורקים אותם עם האפונה, מבושלים כמו לעיל, ולאחר מכן עם ריקוטה. האפונה מקננת בפסטה, כמו פנינים ירוקות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
פסטהפסטה
אפונהאפונה