גאראם מסאלה צלעות חזיר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים הודים, אז נסו צלעות חזיר של גאראם מסאלה. מתכון זה מכין 4 מנות עם 262 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם גאראם מסאלה, שמן סלט, צלעות חזיר חלציים במרכז, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: גאראם מסאלה צלעות חזיר עם יוגורט נענע וקוסקוס מתובל, גאראם מסאלה, איך מכינים אבקת פאנג'אבי גאראם מסאלה בבית, ו צלעות טלה בגריל עם גאראם מסאלה.
הוראות
חתוך וזורק שומן מצלעות. שוטפים צלעות, מייבשים ומשפשפים עם 1 כפית שמן.
מערבבים את גראם מסאלה ואבקת שום. משפשפים תערובת תבלינים על כל הצלעות.
מניחים מחבת טפלון בגודל 10 עד 12 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים הנותרים 1 כף שמן מערבולת למחבת המעיל. מכניסים צלעות לתבנית ומשחימים היטב מכל צד, לוחצים על בשר שטוח עם מרית במידת הצורך כדי לקבל צבע אחיד, 2 עד 3 דקות בצד.
מערבבים חמוציות פטל מיץ תערובת מרק לתוך המחבת. מביאים לרתיחה על אש גבוהה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, הופכים פעם אחת, עד שהצלעות כבר לא ורודות במרכז (חותכים לבדיקה), 15 עד 18 דקות בסך הכל. בעזרת מרית מחוררת מעבירים צלעות לפלטה; להתחמם.
מערבבים 2 כפות מים עם עמילן תירס; מערבבים לתבנית, ואז מערבבים על אש גבוהה עד לרתיחה, 2 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ
גרונר וולטלינר, ריזלינג ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי להודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש לי קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. אתה יכול לנסות את ניקולאיהוף זוויקל גרונר ולטלינר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
ניקולאיהוף צוויקל גרונר ולטלינר
זהו, למעשה, "הפאבזוג" לא מסונן, ואתה מקבל שני יינות באותו בקבוק אם אתה רוצה. איך? זה נפל בהיר בשליש העליון, ואם אתה שופך בזהירות יהיה לך יין ברור. לאחר מכן תוכלו לנער את שאר הבקבוק כדי לערבב את המשקעים ולשפוך לעצמכם כוס עכורה של אטביזם טעים. הם מעודדים את זה!