קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

גאראם מסאלה צלעות חזיר

גאראם מסאלה צלעות חזיר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים הודים, אז נסו צלעות חזיר של גאראם מסאלה. מתכון זה מכין 4 מנות עם 262 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם גאראם מסאלה, שמן סלט, צלעות חזיר חלציים במרכז, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: גאראם מסאלה צלעות חזיר עם יוגורט נענע וקוסקוס מתובל, גאראם מסאלה, איך מכינים אבקת פאנג'אבי גאראם מסאלה בבית, ו צלעות טלה בגריל עם גאראם מסאלה.

הוראות

1
חתוך וזורק שומן מצלעות. שוטפים צלעות, מייבשים ומשפשפים עם 1 כפית שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
מערבבים את גראם מסאלה ואבקת שום. משפשפים תערובת תבלינים על כל הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
גארם מסאלהגארם מסאלה
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
מניחים מחבת טפלון בגודל 10 עד 12 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים הנותרים 1 כף שמן מערבולת למחבת המעיל. מכניסים צלעות לתבנית ומשחימים היטב מכל צד, לוחצים על בשר שטוח עם מרית במידת הצורך כדי לקבל צבע אחיד, 2 עד 3 דקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מערבבים חמוציות פטל מיץ תערובת מרק לתוך המחבת. מביאים לרתיחה על אש גבוהה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, הופכים פעם אחת, עד שהצלעות כבר לא ורודות במרכז (חותכים לבדיקה), 15 עד 18 דקות בסך הכל. בעזרת מרית מחוררת מעבירים צלעות לפלטה; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מערבבים 2 כפות מים עם עמילן תירס; מערבבים לתבנית, ואז מערבבים על אש גבוהה עד לרתיחה, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
יוצקים מעל צלעות.
8
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

גרונר וולטלינר, ריזלינג ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי להודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש לי קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. אתה יכול לנסות את ניקולאיהוף זוויקל גרונר ולטלינר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
ניקולאיהוף צוויקל גרונר ולטלינר
ניקולאיהוף צוויקל גרונר ולטלינר
זהו, למעשה, "הפאבזוג" לא מסונן, ואתה מקבל שני יינות באותו בקבוק אם אתה רוצה. איך? זה נפל בהיר בשליש העליון, ואם אתה שופך בזהירות יהיה לך יין ברור. לאחר מכן תוכלו לנער את שאר הבקבוק כדי לערבב את המשקעים ולשפוך לעצמכם כוס עכורה של אטביזם טעים. הם מעודדים את זה!