אפיית ביצת תרד ונקניק
אפיית ביצת תרד ונקניק יכולה להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 18 גרם חלבון , 21 גרם שומן , ובסך הכל 278 קלוריות . תמורת $1.03 למנה , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם יש לכם נקניק חזיר בתפזורת, אבקת צ'ילי, רצועות בייקון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם ציון ספונקולרי של 52% , המנה הזו מוצקה. אפיית ביצי תרד-נקניקיות , אפיית ביצי תרד-נקניקיות ואפיית נקניקיות הודו ביצי פטריות תרד {דל פחמימות וללא גלוטן} דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות. במחבת גדולה, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שאינה ורודה יותר; לנקז. כף לתוך 13x9 אינץ' משומן. תבנית אפייה.
שכבה עם תרד, בייקון, בצל, פלפל אדום וגבינות.
בקערה גדולה, טורפים ביצים, חלב ותבלינים; יוצקים מעל.
אופים 30-35 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.