אפיית זר חמוציות הודו
אפיית זר חמוציות הודו היא תוספת שמגישה 8. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 12 גרם חלבון ו-29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. גשו לסופר וקנו סלרי, לחמניות סהר, חמוציות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 29%, וזה די גרוע. מתכונים דומים: זר סהר הודו, זר בצק עלים חמוציות וברי, ושבבי פיסטוק וזר חמוציות תפוזים.
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מפרידים בצק גליל סהר ל-16 משולשים.
מניחים 8 משולשי בצק על תבנית אפייה גדולה, מסדרים אותם במעגל כשהקצוות הרחבים זה לזה במרכז. צבוט את הפינות של הקצוות הרחבים יחד כדי להצטרף למעגל.
מניחים משולש בצק חדש למטה לצד משולש קיים עם הקצה המחודד לכיוון המרכז. צבוט את שני המשולשים יחד כדי ליצור עלה כותרת בצורת מלבני. חזור על הפעולה עם 7 המשולשים הנותרים כדי ליצור 8 עלי כותרת מלבניים מבצק במעגל.
מערבבים מיונז, חרדל דיז'ון ופלפל שחור יחד בקערה.
מערבבים קלות הודו מבושל, סלרי, פטרוזיליה, חמוציות וגבינה שוויצרית בקערה נפרדת. מערבבים את תערובת המיונז לתוך תערובת ההודו עד לקבלת תערובת אחידה.
גרפו כ-1/2 כוס תערובת הודו והניחו בתחתית מלבן בצק לכיוון המרכז.
מקפלים את מלבן הבצק על המילוי מלמעלה לכיוון המרכז, וצובטים את הקצה העליון כלפי מטה כדי לתחום את המילוי בחתיכת בצק בצורת טבעת. חוזרים על הפעולה עם שאר המילוי.
מברישים את הזר בביצה טרופה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמילוי חם ובצק גליל הסהר חום זהוב, 25 עד 30 דקות.