אפיית חמש גבינה ויסקונסין
אפיית חמש גבינות ויסקונסין עשויה להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 276 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו תיבול, פטרוזיליה, גבינת פרובולון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו Wisconsin Mac And Cheese, מרק גבינה ויסקונסין, ו ויסקונסין מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'. מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים מקרוני, ומבשלים עד למכרז, 6 עד 8 דקות.
בקערה גדולה, לזרוק יחד את גבינת מוצרלה, גבינה שוויצרית, גבינת פרמזן וגבינת פרובולונה.
הסר כ 1/2 כוס לציפוי ולהניח בצד. בקערה נפרדת, מערבבים יחד את גבינת ריקוטה, שמנת חמוצה ושמנת כבדה. מתבלים עם פטרוזיליה, תיבול איטלקי ומלח שום.
יוצקים את תערובת גבינת ריקוטה ומנוקז מקרוני לתוך הקערה עם הגבינות ולזרוק קלות. אל תתערבב יותר מדי ביסודיות, עדיף להשאיר מבולגן.
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
מפזרים את הגבינה השמורה מעל.
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה מותכת, כ -10 דקות, ולאחר מכן להפוך את התנור לגריל. לצלות במשך כ 5 דקות כדי להשחים את החלק העליון.