סלסה אבוקדו
סלסה אבוקדו דורש כ 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאבן זה יש 83 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לך מלח, בצל ירוק, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אנצ'ילדות עוף ברוטב סלסה ורדה עם אבוקדו אננס, חזיר פריך עם סלסאן אבוקדו וסלסה עגבניות, ו סלסה טאקרה-סמוקי צ'יפוטלה סלסה אבוקדו.
הוראות
חצי את האבוקדו, להסיר את הבורות, ולאחר מכן, באמצעות קצה סכין חדה, לחתוך קווים את הבשר של כל חצי, על 1/4 אינץ ' זה מזה ולאחר מכן את אותו על פני. הפוך את חצאי האבוקדו מבפנים החוצה, או אחרת לשחרר את הקוביות הירוקות החיוורות לקערה, ואז נפילה בצל ירוק, ג ' לפנוס קצוץ, מלח לפי הטעם, מיץ לימון ורוב הכוסברה ולזרוק בעדינות לערבב. טעם לראות אם יש צורך במלח נוסף לפני שהוא מתפזר עם הכוסברה הנותרת ולוקח לשולחן.;