אפיית לחם: לחם שיפון קוצצים
מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים, שמן זית, צלעות שיפון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו אפיית לחם: לחם שומשום לבן מהיר ואיטי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את צלעות שיפון, מים, שמרים, וסוכר בקערה של מערבל דוכן שלך. מערבבים לשלב ולהניח בצד במשך 20 דקות.
מוסיפים את קמח הלחם והמלח, ולשים עד שהבצק אלסטי.
מוסיפים את השמן וממשיכים ללוש עד שהוא משולב לחלוטין.
טופס את הבצק לתוך כדור, לטפטף עם שמן זית, ולהחזיר אותו לקערה. מכסה בניילון נצמד, ומניח בצד עד הוכפל, כשעה.
מחממים את התנור ל-350 מעלות וממפים תבנית אפייה בנייר אפייה.קמח משטח העבודה שלך ולהפוך את הבצק. צור אותו לתוך הצורה המועדפת שלך-עגול או אליפסה.
מניחים אותו על תבנית אפייה מוכנה ומכסים אותו בניילון נצמד. להפריש עד שהוא מכפיל בגודל, כ -30 דקות.
חותכים את כיכר כפי הרצוי ואופים ב 350 מעלות עד השחמה יפה, על 45 דקות.
בואו להתקרר על מדף לפני חיתוך.