אפיית נקניק ובקר קרם
ניתן להכין את המתכון Creamy Sausage 'n' Beef Bake תוך שעה ו-25 דקות בערך . מנה עיקרית זו מכילה 439 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -30 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. תמורת $1.81 למנה , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קרם מרוכז של מרק סלרי, צ'יפס תפוחי אדמה, תפוחי אדמה בגרטן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 45% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: אפיית תפוחי אדמה קרמי בקר , אפיית קורנדביף שמנת , ואפיית אטריות בקר קרמי וביצים .
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בשר בקר ונקניק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. בתבנית צלייה משומנת שכבות תערובת בשר, מעורב ירקות ופטריות.
בקערה גדולה מערבבים את החלב, המרקים, תכולת חבילת תפוחי האדמה ואבקת הבצל; לערבב היטב.
מפזרים גבינת פרמזן ותפוצ'יפס.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך שעה או עד שהם חמים ומבעבעים.