אפיית פסטה גבינה
Cheeseboard פסטה לאפות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1121 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, שום וגבינה עשב כגון בורסין, אגוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-26 היו אומרים שזה פגע במקום. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Cheeseboard sticks, Cheeseboard & onion tart, ו סופלה Cheeseboard & סלט עונתי.
הוראות
כדי לבשל את הפסטה, להביא מחבת גדולה של מים לרתיחה, להוסיף מידה נדיבה של מלח קצה הפסטה. מערבבים פעם אחת וחוזרים לרתיחה, ואז מרתיחים במהירות במשך 12 דקות. מחממים התנור ל 190c/גז 5 / מאוורר 170C.
כדי להפוך את הרוטב, יוצקים את החלב למחבת ומוסיפים את החמאה, הקמח והרבה תיבול. באח בחצי אגוז מוסקט (או מפזרים באדמה מוכנה). מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן עד שהוא עושה רוטב חלק, שמנת.
מסננים את הפסטה ומעבירים אותה לרוטב. לטעום ולהוסיף תיבול נוסף במידת הצורך. מערבבים את החזיר ואת באח בצ ' דר, ואז עצה לתוך צלחת רדוד אטום. קוביות הגבינות הנותרות ומערבלות לתוך הפסטה כדי להפוך את הכיסים גבינה.
מערבבים את האגוזים והפטרוזיליה יחד, ואז לפזר על הפסטה.
אופים בתנור במשך 30 דקות עד האגוזים הם זהובים ופריך והכל חם צנרת.