מטבל ארטישוק טבעוני של קובו
לטבול ארטישוק הטבעוני של קובו עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 251 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לב ארטישוק, מיונז טבעוני, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: מטבל סרטן ארטישוק, אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, ו מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון.
הוראות
להביא סיר של מים מומלחים קל לרתיחה; להוסיף לב ארטישוק. מכסים את הסיר ומבשלים ארטישוק עד רך ועלים לשלוף בקלות עם מזלג, על 45 דקות. הפעל ארטישוק מתחת למים קרים ולהסיר ומקרר את כל העלים. לגרוף ולהשליך את החלק השעיר של לב ארטישוק.
מחממים שמן זית בסיר קטן על חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל ושום עד הבצל הוא שקוף, 5 עד 10 דקות.
מערבבים לב ארטישוק, תערובת בצל, מיונז טבעוני, גבינה טבעונית בסגנון מוצרלה, מלח, ופלפל לימון בבלנדר עד כמעט חלקה.
מעבירים מטבל לקערה ומקררים עבור טעמים להתמזג, על 1 שעה.
מגישים לטבול עם עלי ארטישוק.