אפיית תרד שתי גבינות
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את אפיית תרד שתי גבינות. מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-17 גרם חלבון, 23 גרם שומן ובסך הכל 355 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 55 דקות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו גבינת מונטריי ג'ק, חלב, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין את זה היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 53%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את אפיית גבינת תרד, אפיית פסטה תרד שלוש גבינות, ואפיית תרד ופסטה שלוש גבינות.
הוראות
טורפים בקערה גדולה את הקמח, הביצים, החלב, החמאה, הבצל, גבינת הפרמזן, השום, המלח והקאיין עד לאיחוד. מקפלים פנימה תרד וגבינת מונטריי ג'ק.
מעבירים ל-1-1/2-Qt משומן. צלחת אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.