אפל-חמוציות לאפות עם ציפוי Streusel
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם סוכר מגורען, מים, ג'לי דומדמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. מתכונים דומים: Cranberry-Apple פריך עם ציפוי Streusel שיבולת שועל, תפוח-Cranberry Crisp with Polenta Streusel Topping, ו עוגת קפה Streusel תפוח (ציפוי Streusel פקאן).
הוראות
להביא מיץ וסוכר לרתיחה בסיר קטן.
להוסיף חמוציות; להפחית את החום, ומבשלים 12 דקות או עד פירות יער פופ.
מניחים תערובת חמוציות במסננת מתכת מעל קערה, ולחץ עם החלק האחורי של כף כדי לחלץ נוזל (כ 1/2 כוס). להיפטר מעיסת נייר.
שלב מחית חמוציות, ג ' לי, ו 2 כפות חמאה ב 2 כוס למדוד. מיקרוגל על גבוה 1 1/2 דקות או עד שהחמאה נמסה; מערבבים ומניחים בצד.
מניחים תפוח ו 1/4 כוס מים תבשיל 1 1/2 ליטר. כיסוי ומיקרוגל על גבוה במשך 5 דקות.
ניקוז. החזר תערובת לתבשיל; לשלב עם תערובת חמוציות. כפית לתוך צלחת אפייה 11-x 7-inch מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 15 דקות, ערבוב פעם אחת לאחר 10 דקות.
מערבבים קמח וסוכר חום בקערה; לחתוך ב 1 כף חמאה עד תערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים אגוזים.
מפזרים על תערובת פירות; אופים 10 דקות נוספות.