אפרוח אפוי בבצק
עוף בקר במאפה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 651 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום ועשב גבינה מורחבת, חמאה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. 27 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו אפרוח אפוי בבצק, Herbed Havarti במאפה, ו תבשיל בקר אפוי עם בצק עלים (מתכונים דומים).
הוראות
עוף העונה עם מלח ופלפל אם תרצה. ממיסים חמאה במחבת.
מוסיפים עוף ומבשלים עד להשחמה.
הסר עוף. מכסים ומקררים 15 דקות או עד 24 שעות.
הפשרת גיליון מאפה בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מערבבים ביצה ומים. מחממים תנור ל 400 מעלות F.
להתפתח מאפה על משטח מקומח קלות.
רול לתוך 14 אינץ 'מרובע לחתוך 4 (7 אינץ') ריבועים.
מורחים על 2 כפות של הגבינה להפיץ במרכז כל ריבוע.
מפזרים 1 פטרוזיליה כף העליון עם עוף מקורר.
מברשת קצוות של ריבועים עם תערובת ביצה. מקפלים כל פינה למרכז על גבי קצוות עוף חותם.
מניחים את צד התפר על תבנית אפייה.
אופים 25 דקות או עד הזהב.