אפריקאי אדובו-שפשף סטייקים טונה נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 871 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, כורכום טחון, אגוז מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו אפריקני Adobo - שפשף טונה, Adobo - שפשף עוף, ו סטייקים עם רצועת צרוב עם חמאה מתובלת בצפון אפריקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור salsa:.In קערה בינונית, לשלב אבוקדו לקוביות, בצל ירוק, פלפלים, ושום. בקערה אחרת, מקציפים יחד את מיצי הכתום והליים, שמן זית ומלח ופלפל.
הוסף את המלפפונים ולאפשר לרבד במשך כ 15 minutes.To לשרת, לארגן את המלפפון פרוסות מסודרות על פני כל צלחת. פורסים את הטונה ומניחים אותה על המלפפונים. כפית סלסה אבוקדו על גבי או סביב הטונה. כפית קצת מהמיצים החמוצים סביב המלפפונים, ומגישים. (לפעמים אני מוסיף קצת גרידה תפוז גרידה לקישוט גם כן.) For the adobo:.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
ענפי שמיר שנקטפו
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
Dientes De Ajo
קלמנטינות, כל אחת
3
מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה.לשפשף כל אחד סטייקים טונה עם 1 1/2 כפיות שמן ומפזרים בנדיבות עם adobo. (שמור כל תוספת adobo ספייס לשפשף לשימוש נוסף.) במחבת nonstick, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן עד שהוא מתחיל לעשן. לצרוב את הטונה בכל צד רק 1 דקה הטונה מוגשת נדירה.
טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.