אפרסק וג'ינג'ר זיגוג חזה ברווז עם אפרסקים בגריל
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 317 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם כוסברה, חומץ אורז, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו ספייס שפשף חזה ברווז בגריל עם אפרסק בגריל וסלט גבינת עיזים, דבש בגריל ושד ברווז מזוגג צ'ילה, ו חזה ברווז עם אפרסקים קלויים ואגוזי מלך-פטרוזיליה אורז מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שום, 1 כף זנגביל טחון טרי ורוטב סויה בקערה בינונית.
מערבבים שימורים, הויסין, חומץ, חלפיניו, ונותר 1 כף זנגביל טרי בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד מבעבע.
הסר את הברווז מן המרינדה, מנגב עודף. חנית כל חתיכה לאורך על שיפוד במבוק ספוג מים. ואז חוט 4 פרוסות אפרסק לתוך כל אחד 4 שיפודים נוספים. הכן גריל לחום עקיף בינוני (350 עד 450 מעלות). ברווז גריל מעל הצד החום הישיר, פונה פעם אחת, על 6 דקות.
מברישים את הברווז בנדיבות עם זיגוג ומבשלים דקה נוספת או שתיים לכל צד עד הזיגוג מבעבע ואת הברווז מבושל לטעמך (125 מעלות טמפרטורת פנים עבור ורוד ורוד ורוד).
מברשת כל שיפוד אפרסק בנדיבות עם כמה זיגוג. לאחר מכן מבשלים את האפרסקים בצד העקיף של הגריל עד שהם מתרככים קצת (כ 4 דקות).
מברשת על זיגוג יותר ולהעביר את שיפודים לצד החום הישיר כדי caramelize לטעמך.
הסר את האפרסקים מהשיפוד והניח כמה פרוסות על צלחת קטנה עם סאטה ברווז על גבי.
מקשטים עם בצל ירוק וכוסברה (אופציונלית).