קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

אפרסק וג'ינג'ר זיגוג חזה ברווז עם אפרסקים בגריל

אפרסק וג'ינג'ר זיגוג חזה ברווז עם אפרסקים בגריל
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 317 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם כוסברה, חומץ אורז, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו ספייס שפשף חזה ברווז בגריל עם אפרסק בגריל וסלט גבינת עיזים, דבש בגריל ושד ברווז מזוגג צ'ילה, ו חזה ברווז עם אפרסקים קלויים ואגוזי מלך-פטרוזיליה אורז מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שום, 1 כף זנגביל טחון טרי ורוטב סויה בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מערבבים שימורים, הויסין, חומץ, חלפיניו, ונותר 1 כף זנגביל טרי בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
1
הסר את הברווז מן המרינדה, מנגב עודף. חנית כל חתיכה לאורך על שיפוד במבוק ספוג מים. ואז חוט 4 פרוסות אפרסק לתוך כל אחד 4 שיפודים נוספים. הכן גריל לחום עקיף בינוני (350 עד 450 מעלות). ברווז גריל מעל הצד החום הישיר, פונה פעם אחת, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מברישים את הברווז בנדיבות עם זיגוג ומבשלים דקה נוספת או שתיים לכל צד עד הזיגוג מבעבע ואת הברווז מבושל לטעמך (125 מעלות טמפרטורת פנים עבור ורוד ורוד ורוד).
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ברווז שלםברווז שלם
1
מברשת כל שיפוד אפרסק בנדיבות עם כמה זיגוג. לאחר מכן מבשלים את האפרסקים בצד העקיף של הגריל עד שהם מתרככים קצת (כ 4 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מברשת על זיגוג יותר ולהעביר את שיפודים לצד החום הישיר כדי caramelize לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1
הסר את האפרסקים מהשיפוד והניח כמה פרוסות על צלחת קטנה עם סאטה ברווז על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2
מקשטים עם בצל ירוק וכוסברה (אופציונלית).
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי