אפרסק ופטל פריך
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו אפרסק ופטל פריך. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 525 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 196 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם סוכר חום, שיבולת שועל לבישול מהיר, פטל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 31 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: אפרסק-פטל פריך, פטל אפרסק פריך, ו פטל אפרסק פריך.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל -350 מעלות פ. חמאה את החלק הפנימי של תבנית אפייה סגלגלה בגודל 10 על 15 על 2 1/2 אינץ'.
טבלו את האפרסקים במים רותחים למשך 30 שניות, ואז הניחו אותם במים קרים. מקלפים את האפרסקים ופורסים אותם ל טריזים עבים ומניחים אותם לקערה גדולה.
מוסיפים את גרידת התפוז, 1/4 כוס סוכר מגורען, 1/2 כוס סוכר חום ו -2 כפות קמח. לזרוק היטב. מערבבים בעדינות את הפטל. אפשר לתערובת לשבת במשך 5 דקות. אם יש הרבה נוזלים, להוסיף 1 כף נוספת של קמח.
יוצקים את האפרסקים לתבנית האפייה ומחליקים בעדינות את החלק העליון.
שלב 1 1/2 כוסות קמח, 1 כוס סוכר מגורען, 1/2 כוס סוכר חום, מלח, שיבולת שועל והחמאה הקרה והקוביות בקערה של מערבל חשמלי המצויד בתוסף ההנעה.
מערבבים במהירות נמוכה עד שהחמאה בגודל אפונה והתערובת פירורית.
מפזרים באופן שווה על גבי האפרסקים והפטל.
אופים במשך שעה 1, עד שהחלק העליון משחים ופריך והמיצים מבעבעים.
מגישים מיד, או מאחסנים במקרר ומחממים בתנור שחומם מראש ל -350 מעלות למשך 20 עד 30 דקות, עד שהוא חם.