אפרסק חלב-עוגת שקדים
אפרסק חלב-שקדים עוגת שקדים היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. אם יש לכם מלח, סודה לשתייה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת קפה אפרסק חלב, עוגת חלב שקדים פטל, ו עוגת חלב שקדים עם דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה באמצע תנור ומחממים ל 191°. קו 9 אינץ 'תבנית אפייה מרובע עם לסכל, המאפשר 3 אינץ' overhang על 2 צדדים. נייר כסף ומחבת.
בקערה, מערבבים 1/4 כוס סוכר וקינמון. בקערה גדולה, לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, להכות חמאה עם 1 כוס סוכר עד אור, על 3 דקות. לגרד את הקערה עם מרית ומערבבים שקדים טחונים ותמצית שקדים.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
הפחת את מהירות המערבל לרמה נמוכה.
מוסיפים תערובת קמח ב 3 קבוצות, לסירוגין עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בקמח.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת; מסדרים אפרסקים על גבי ב 4 שורות.
מפזרים קינמון-סוכר ושקדים פרוסים על גבי.
אופים עד שהעוגה מוזהבת למעלה וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 45 עד 50 דקות.
בואו להתקרר במחבת על מתלה תיל. השתמש בידית לסכל כדי להסיר עוגה; לשרת בטמפרטורת החדר.