אפרסק טטין מקורמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קארמלי אפרסק טטין. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 243 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. אם יש לכם גלידת vanillan, אפרסקים-קלופים, של כל חמאה בצק עלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפרסק טטין מקורמל, טארט תפוחים מקורמל: טארט טאטן, ו קרמל בצל מתוק טארט טאטן (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, לשלב את הסוכר, מים וסירופ תירס ולהביא לרתיחה מעל חום מתון. מבשלים בלי לערבב עד צורות קרמל ענבר, על 6 דקות.
יוצקים את הקרמל למחבת 8 אינץ ' ovenproof, הטיה כדי מעיל התחתון. הגדר את חצאי האפרסק בקרמל, לחתוך את הצדדים.
על משטח מקומח קלות, לחתוך את בצק עלים לסיבוב 8 אינץ'. הגדר את הסיבוב על האפרסקים במחבת ואופים עד המאפה הוא משחיתו עשיר נפוח, על 28 דקות.
הסר את המחבת מהתנור ולתת לעמוד במשך 5 דקות. בזהירות להפוך את טארט אפרסק על צלחת עוגה ולתת מגניב מעט.
חותכים את הטארט לחתיכות ומגישים עם גלידת וניל.