אפרסק מלבה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אפרסק מלבן. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 438 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אפרסקים, פטל, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: אפרסק מלבה ריבה, אפרסק מלבה, ו פאי אפרסק מלבה.
הוראות
שים את המים, סוכר, מיץ לימון, תרמיל וניל לתוך סיר רחב חום בעדינות כדי להמיס את הסוכר. להביא את המחבת לרתיחה ולתת לו בועה משם במשך כ 5 דקות, ואז להפוך את החום למטה לרתיחה מהירה.
חותכים את האפרסקים לשניים, ואם האבנים לצאת בקלות ואז להסיר אותם, אם לא אז אתה יכול להוציא אותם מאוחר יותר. לחלוט את חצאי האפרסק בסירופ הסוכר במשך כ 2 עד 3 דקות בכל צד בהתאם לבשלות הפרי. בדוק את הצד לחתוך עם נקודה חדה של סכין כדי לראות אם הם רכים, ולאחר מכן להסיר אותם לצלחת עם כף מחורצת.
כאשר כל האפרסקים עלומות, לקלף את עורם ולתת להם להתקרר (אז אתה יכול להסיר את כל האבנים שנותרו). אם אתה עושה אותם יום מראש ואז לתת סירופ ציד בלתי חוקי מגניב ולאחר מכן לשפוך לתוך צלחת עם האפרסקים. אחרת פשוט תארוז את הסירופ ותקפיא אותו לפעם הבאה שתגנוב אפרסקים.
כדי להפוך את רוטב פטל, liquidize את פטל, סוכר ממתקים, מיץ לימון בבלנדר או מעבד מזון. מסננת כדי להסיר את הבורות ויוצקים את המחית לתוך כד.
כדי להרכיב את מלבה אפרסק, לאפשר 2 חצאי אפרסק לאדם ולהושיב אותם על כל צלחת לצד כף או 2 של גלידה. כפית את רוטב הפטל על כל אחד.