אפרסק סונקר
גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, אפרסקים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Blackberry Sonker עם " dip, נקי לאכול חזיר, אפרסק & סלט ארוגולה עם ויניגרט אפרסק, ו גלטות אפרסק ואוכמניות אפרסק עם לימון טימין סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש תנור ל 204°.
מוסיפים קמח, 1/3 כוס סוכר, אבקת אפייה ומלח לקערה של מעבד מזון. דופק כמה פעמים לערבב.
מוסיפים חתיכות חמאה ודופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה, 6 עד 8 פולסים של שנייה אחת.
העברת תערובת לקערה גדולה.
בקערה קטנה מקציפים יחד ביצים וחלב.
מוסיפים נוזל לתערובת הקמח. מערבבים עם כף עד משולב היטב בצק דביק מתחיל להיווצר. הפוך את הבצק על משטח מקומח היטב, מפזר את החלק העליון בקמח, ולשים קלות עד שיש לך בצק רך, מעשי. לעטוף בצק בניילון נצמד לקרר במשך 15 דקות.
חמאה זכוכית 9 על 13 אינץ ' או צלחת אפייה מתכת ולהניח בצד.
חותכים 2/3 מהבצק ומחזירים את הבצק שנותר למקרר.
מפזרים ראש הבצק בקלילות בקמח ואז מכסים בגיליון גדול של ניילון נצמד ומתגלגלים למלבן שחופף את הקצוות של צלחת האפייה בכ-2 אינץ'.
שכב התגלגל בצק לתוך המנה, לחץ לתוך התחתון לאורך הצדדים.
מוסיפים אפרסקים חתוכים לקערה גדולה. ממיסים עמילן תירס ב 2 כפות מים בקערה קטנה.
יוצקים תערובת על אפרסקים וזורקים למעיל.
מעבירים אפרסקים למחבת מצופה בצק. בקערה קטנה מערבבים יחד סוכר חום בהיר, קינמון ואגוז מוסקט ואז מפזרים תערובת על אפרסקים. נקודה עם חתיכות חמאה.
מחלקים את הבצק שנותר לשניים, הופכים אותו על משטח מקומח היטב, מפזרים מעט קמח ואז מכסים בגיליון גדול של ניילון נצמד ומתגלגלים לסדין גדול באורך של כ-13 אינץ 'ובעובי של כ-1/4 אינץ'.
חותכים את הבצק ל 4 רצועות ארוכות ומסדרים באופן שווה על פני אורך המנה (לא לוחצים לצדדים עדיין). חזור על גלגול החוצה תהליך עם בצק שנותר, הפעם מתגלגל החוצה גיליון רחב יותר כי הוא כ 9 אינץ ' ארוך.
חותכים את הבצק לתוך 5 רצועות. לארוג את קרום הסריג יחד (עבור מדריך חזותי, לבדוק את זה טכניקה מתוקה מצגת).
מפזרים קרום עם הנותרים 1 כף סוכר.
אופים עד הקרום הוא חום זהוב ואפרסקים מבעבעים, 45 עד 50 דקות.
בואו מגניב במשך 10 עד 20 דקות ולאחר מכן לשרת.