אפרסק פריך III
אפרסק פריך III עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 304 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אפרסקים, אגוז מוסקט טחון, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כל כך מצוין. נסו אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר, אפרסק פריך, ו אפרסק פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה בינונית, לשלב את שיבולת השועל, גרנולה, 3 כפות קמח, וסוכר חום.
חותכים את חמאת 1/4 כוס עד מתפורר.
מניחים פרוסות אפרסק בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ'.
מפזרים עם הנותרים 1 כף קמח. לפזר את תערובת שיבולת השועל על האפרסקים.
מפזרים למעלה עם קינמון, אגוז מוסקט, allspice, ופקאנים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד חום זהוב.