קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפרסק קלוי נפוליאון

אפרסק קלוי נפוליאון
אפרסק קלוי נפוליאון הוא צמחוני תוספת. מתכון זה מכין 8 מנות עם 550 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. גשו לסופר וקנו קורנפלור, בצק עלים, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 38%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו אפרסק נפוליאון עם עטיפות וונטון מסוכרות {ספר הבישול של החודש }, פטריות נפוליאון, ו עוגת יומן נפוליאון (מתכונים דומים).

הוראות

1
הקציפו 1/2 כוס חלב, 1/3 כוס סוכר מגורען, המלח, החלמונים ועמילן התירס בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
שלב את 1 1/2 כוסות החלב הנותרות ו 1/3 כוס סוכר מגורען עם זרעי הווניל והתרמיל בסיר בינוני; מביאים לרתיחה נמוכה על אש בינונית. שופכים לאט את תערובת החלב החם לקערה עם תערובת החלמונים, תוך הקצפה מתמדת. מחזירים לתבנית ומביאים לרתיחה תוך הקצפה; מבשלים, מקציפים, עד להסמכה, 1 דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מעבירים לקערה ומסירים את תרמיל הווניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הנח פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח לקרר עד קר, על 1 שעה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
בינתיים צולים את האפרסקים: מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
שלב את האפרסקים, הסוכר המגורר, מיץ הלימון וזרעי הווניל והתרמיל בקערה בינונית; לזרוק בעדינות לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מעבירים לתבנית אפייה מסגרת ומורחים בשכבה אחת. צולים, זורקים פעם אחת, עד שהם רכים ומבריקים, בערך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
תן מגניב.
9
מבשלים את בצק העלים: מצפים נייר אפייה בתרסיס בישול. גלגלו את יריעות הבצק העלים על משטח מקומח בנדיבות וסדרו אותם כך שהם חופפים בכ -2 אינץ ' ליצירת 1 חתיכת מאפה גדולה. מקמחים מעט מערוך ומרדדים את הבצק למלבן בגודל 17 על 12 אינץ'. מעבירים בזהירות את הבצק לתבנית האפייה המוכנה ודוקרים הכל בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
10
אופים, דוקרים אותו שוב באמצע הדרך, עד להזהבה ופריכה, 25 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מניחים להתקרר לחלוטין על תבנית האפייה, ואז מעבירים לקרש חיתוך וחותכים לרוחב ל -3 חלקים שווים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
הניחו 1 חתיכת בצק עלים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
2
מורחים עם מחצית מקרם המאפה, ומעליהם מחצית מהאפרסקים הקלויים. חזור על הפעולה עם חתיכת בצק עלים נוספת ושאר קרם המאפה והאפרסקים, ושמור כמה פרוסות אפרסק לציפוי. למעלה עם חתיכת הנותרים של בצק עלים ואבק עם סוכר ממתקים. למעלה עם האפרסקים השמורים. פורסים בסכין משוננת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קרם מאפהקרם מאפה
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
3
צילום: יונהי קים