אפרסקים אפויים עם אמרטי וקקאו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אפרסקים אפויים עם Amaretti ו Cocoan. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא עוגיות אמרטי, אפרסקים, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 50 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו אמרטי אפרסקים ממולאים, אמרטי-אפרסקים ממולאים, ו אפרסקים משוקולד-Amaretti (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה צלחת אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק 8 חצאי אפרסק ב singlelayer.
חותכים את האפרסקים לשניים עם סכין קטנה ולהסיר את הבורות.
חותכים את הקליפה ברצועות.
מניחים את חצאי האפרסק בתבנית האפייה כאשר מסיימים לקלף אותם.
השתמש baller מלון כדי לגרוף את חלק עיסת מרכז מכל אפרסק, להיזהר לא לנקב את הקצוות, לעשות מיכלים קטנים למילוי.
שים את עיסת האפרסק על קרש חיתוך דק לקצוץ אותו; להעביר אותו לקערה קטנה.
מוסיפים את פירורי העוגיות, את חלמון הביצה, ואת אבקת הקקאו, ומערבבים לשלב.
מחממים את התנור ל 177° ומרכזים מתלה בתנור.מחלקים את המילוי בין חצאי האפרסק.
יוצקים את היין לתוך המנה סביב האפרסקים.
אופים 30 עד 35 דקות או עד קרום דק נוצר על המילוי.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר או לקרר עד צונן.
מגישים עם קצפת, אם אתה רוצה.
Reprinted with permission from Delicious Memories by Anna Boiardi and Stephanie Lyness, copy; 2011 Stewart, Tabori & Chang