אפרסקים בגריל עם בליני Zabaglione
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אפרסקים בגריל עם בליני Zabaglione. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 238 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך חלמונים, דבש, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. נסו אפרסקים בגריל + אפרסקים וארטיקים שמנת, אספרגוס בגריל עם פלפל Zabaglione, ו פירות בגריל עם Zabaglione לימון (מתכונים דומים).
הוראות
שלב חלמונים, ¼ סוכר, דבש, פרוסקו, ומיץ אפרסק בקערת זכוכית מתכת גדולה או חום הוכחה.מניחים את הקערה על מחבת גדולה של מים רותחים.
להקציף כל הזמן עד התערובת היא מאוד מקציפה, עבה התרחבה נפח, על 10 דקות.
מניחים קערה באמבט קרח; בואו להתקרר לחלוטין.
מניחים קרם בקערה גדולה, ומכים עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים קצפת לתערובת חלמון ביצה. מכסים בניילון נצמד, ומניחים במקרר לפחות 20 דקות.קו גריל או פאן עם רדיד כבד חובה.
מברשת אפרסקים עם חמאה; מפזרים את הנותרים 1 כף סוכר. גריל לחתוך את הצד עד אפרסקים רכים וסוכר הוא קרמל, 6 עד 7 דקות. מחלקים את סבאיון בין ארבע מנות, וממלאים כל אחת בחצי אפרסק.