אפרסקים מוקפצים על עוגת פאונד
אפרסקים מוקפצים מעל עוגת פאונד דורשים בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם סוכר חום, עוגת פאונד, קינמון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: אפרסקים מוקפצים על עוגת פאונד, אפרסקים בגריל ועוגת פאונד, ו קילו עוגה ואפרסקים גלידה.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים סוכר חום, אפרסקים וקינמון, זורקים מעט למעיל. מבשלים אפרסקים עד לריכוך ומיצים משתחררים, תוך ערבוב מדי פעם, כ -5 דקות.
טוסט פרוסות עוגה לירה ב טוסטר עד חם וזהוב מעט, על 2 דקות.
מכניסים פרוסת עוגה לכל אחת מ -4 קערות ומעליהם אפרסקים חמים, מחלקים באופן שווה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
שרי שמנת, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירות המובילות שלי לעוגת פאונד. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. סולרה קרם שרי עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![סולרה קרם שרי]()
סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.