קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

אפרסקים מתובלים בדבש

אפרסקים מתובלים בדבש
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . אם יש לך קינמון, allspice, אפרסקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. נסו חזיר אפוי דבש עם תפוחים מתובלים ואפרסקים, אפרסקים מתובלים, ו אפרסקים מתובלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן מיכל מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
2
צנצנות חום ועפעפיים במים רותחים עד מוכן לשימוש. אל תרתח. שים את הרצועות בצד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
3
לשטוף, לקלף אפרסקים הבור. השאירו אפרסקים חצאים או לחתוך לפרוסות, אם תרצה. טפלו בפירות כדי למנוע בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
4
מערבבים סוכר, מים ודבש. מבשלים עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5
מוסיפים אפרסקים בסירופ שכבה אחת בכל פעם ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
6
לארוז אפרסקים חמים לתוך צנצנות חמות עוזב 1/2 אינץ ' headspace.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
7
הוסף 1/2 כפית allspice, 1/4 כפית ציפורן ו 1 מקל קינמון לכל צנצנת.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
נייר אורזנייר אורז
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
8
מצקת סירופ חם על אפרסקים עוזב 1/2 אינץ ' headspace.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
9
הסר בועות אוויר. נגב שפה. מכסה חם במרכז על צנצנת. החל הלהקה ולהתאים עד בכושר הוא fingertip הדוק.
10
תהליך מלא צנצנות בתוך מיכל מים רותחים במשך 25 דקות, התאמת גובה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
11
הסר צנצנות מגניב. בדוק מכסים לאטום לאחר 24 שעות. מכסה לא צריך להגמיש למעלה ולמטה כאשר מרכז לחוץ.

ציוד