אפרסקים ' נ ' קרם טארט
אפרסקים ' נ ' קרם טארט דורש על 45 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 537 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה מ טעם הבית דורש אגוזי פקאן טחונים, סוכר, מיץ לימון ופטל. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 18%. הציון הזה לא כל כך מדהים. אפרסקים ' נ ' קרם טארט, אפרסקים ושמנת טארט, ו אפרסקים ושמנת שקדים פירור טארט דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במעבד מזון שלבו את העוגיות המפוררות, הפקאנים והחמאה; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה. לחץ על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של 11 אינץ ' לא משומן. מחבת טארט מחורצת עם תחתית נשלפת.
מניחים תבנית על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 350 למשך 12-14 דקות או עד להזהבה. מצננים לחלוטין על רשת.
בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות רכות; מניחים בצד. בקערה קטנה נוספת מקציפים גבינת שמנת וסוכר לתערובת אחידה. מקציפים במיץ תפוזים ותמציות. מקפלים פנימה קצפת.
בקערה קטנה שלבו אפרסקים ומיץ לימון. מסדרים אפרסקים ופטל על מילוי.
בסיר קטן שלבו שימורים ודבש. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד להמסה; מסננים.
מברישים מעל פירות. יש לאחסן במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לטארט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות מדיצ 'י ארמט קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-23 דולר לבקבוק.
![מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו]()
מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן על החיך.