קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אננס וניל מקסיקנית

עוגת אננס וניל מקסיקנית
המתכון מקסיקני וניל עוגת קילו אננס יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 201 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תמצית מקסיקנית של ונילן, סוכר חום, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 21 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגת לירה וניל ושמנת חמוצה עם זיגוג וניל, עוגת וניל פאונד, ו עוגת וניל פאונד (מתכונים דומים).

הוראות

1
אל תחמם את התנור עדיין, כי העוגה הזאת מתחילה בתנור קר. לרסס 8×4 אינץ ' (ish) מחבת כיכר עם תרסיס אפייה הוסיף קמח.מערבבים היטב את הקמח המנופה, המלח ואבקת האפייה; הגדר aside.In קערת ערבוב באמצעות מערבל חשמלי יד, לנצח את החמאה ואת שני סוגי הסוכר עד אור שמנת.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, פועם במשך 30 שניות אחרי כל ביצה. מקציפים את החלב והוניל, ואז מוסיפים את האננס. באמצעות מגרדת גומי חובה כבדה או כף שמנה גדולה, מערבבים בהדרגה את תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
3
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת ומניחים בתנור קר. הפעל חום ל 325 F ואופה במשך 50-60 דקות או עד העליון הוא השחמה וקיסם מוכנס יוצא עם פירורים לחים.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בואו מגניב במשך 10 דקות במחבת. הפוך מחבת ולהגדיר זקוף על מדף אפייה להתקרר.תכין את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מערבבים יחד את החמאה והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
6
מוסיפים את מיץ לימון 1 כף מיץ אננס ומערבבים עד חלקה. אם הזיגוג עדיין עבה, להוסיף מיץ אננס יותר. אתה רוצה שזה יהיה קצת עבה מדי לטפטוף, אבל לא די עבה מספיק כדי להפיץ. מערבבים בוניל. לגרד את הדובדבן לתוך שקית מקפיא חובה כבדה או רק תיק רוכסן. חותכים את הפינה התחתונה צינור הדובדבן על העוגה דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."