אפרסקים צלויים ברוטב אוכמניות
אפרסקים צלויים עם רוטב אוכמניות יכולים להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף התבלינים בצד שלך. מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אוכמניות, סוכר חום, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו אפרסקים אפויים ממולאים ברוטב אוכמניות בר, אפרסקים צלויים ואגוזי לוז עם גלידה Vanillan, ו בריבת אוכמניות עם אפרסקים או שזיפים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אוכמניות, מיץ לימון ודבש בבלנדר. מכסים ומערבבים במהירות בינונית כ -45 שניות, עוצרים בלנדר מדי פעם כדי לגרד צדדים, עד חלקה. רוטב למתח. מכסים ומקררים עד ההגשה.
מניחים חצאי אפרסק, לחתוך את הצדדים, על חתיכה גדולה של רדיד אלומיום כבד חובה.
מפזרים סוכר חום, קינמון וליקר. מקפלים רדיד על אפרסקים חותם.
שקית נייר צלייה עם העליון על 4 אינץ ' מחום על 15 דקות או עד אפרסקים מחוממים דרך.
מגישים חם עם רוטב אוכמניות.
מקשטים עם אוכמניות נוספות.