קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

אצבעונים טפטוף לימון מתערבל

אצבעונים טפטוף לימון מתערבל
אם יש לך קמח להעלות את עצמו, גלגלית סוכר, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 9%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ביסקוויט לימון עם טפטוף לימון חמוץ, Swirly Dogs, ו Swirly Temples.

הוראות

1
תנור חום ל 180c/מאוורר 160c / גז 4 ולוודא שיש מדף מוכן באמצע התנור. חמאה מלבנית אפייה או פח קלייה קטן, על 20 ס "מ x 30 ס" מ.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים את גיליון נייר אפייה קצת יותר גדול מאשר הפח, ואז לדחוף אותו פנימה להחליק אותו עם הידיים שלך כך שהוא מקלות על החמאה. חותכים לפינות עם זוג מספריים כדי לקבל את הנייר לשכב בצורה מסודרת.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מספריים מטבחמספריים מטבח
3
שים את כל מרכיבי העוגה וקורט של מלח לקערה גדולה, ולאחר מכן להשתמש מקצף חשמלי להכות עד שמנת וחלק. סקופ לתוך הפח, ולאחר מכן ברמה העליונה. כפית את הלימון על הבלילה בפסים עבים. השתמש בידית של הכפית כדי לסובב את curd לתוך העוגה לא יותר מדי או שאתה רגיל לראות את המערבולות פעם מבושל שלה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
אופים במשך כ 35 דקות או עד הזהב ועלה. זה היה צריך להתכווץ מהצדדים של הפח אי פעם כל כך מעט ולהרגיש קפיצי. אל תפתח את התנור לפני 30 דקות בישול הוא למעלה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
השאר את העוגה בפח במשך 10 דקות או עד רק מגניב מספיק כדי להתמודד. בזהירות להרים מתוך הפח ולשים אותו על מתלה קירור, ישב על מגש או משהו דומה לתפוס טיפות של טפטוף. כדי להפוך את טפטוף, לערבב 4 כפות סוכר ומיץ לימון יחד כפית על העוגה. לזרוק את גרידת לימון עם 1 כף סוכר הסופי לפזר על החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
תן לעוגה להתקרר לחלוטין, ואז להרים על לוח, לקלף את הצדדים של נייר האפייה ולחתוך את העוגה לאצבעות. ישמור בתוך פח אטום במשך 3 ימים.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות