אצבעות חמאה תוצרת בית
גשו לסופר וקנו מים, אבקת סוכר, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו אצבעות חמאה תוצרת בית - 3 מרכיבים, אצבעות חמאה נטולות בוטנים, ו עוגת גלידה תוצרת בית Crunchies & פגז קסם תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הממתקים:קו מחבת רול ג ' לי (מחבת גיליון 1/2) עם מחצלת סיליקון מחממים תנור עד 200° F.In סיר בינוני, לשלב מים, מולסה, סירופ תירס, סוכר זרעי שעועית וניל. הגדר מעל חום בינוני ומערבבים בעדינות עם מזלג, דואג לא להתיז, עד הסוכר מתמוסס והתערובת מתחילה להתבשל. מבשלים, ללא הפרעה, עד התערובת מגיעה בין 280 ו 143° על מדחום ממתקים. בשל המולסה, לתערובת יהיה ריח שריפה שטחי, אבל תישאר בטמפרטורות המומלצות ותהיה סמוך ובטוח שזה לא באמת בוער. בישול מולסה פשוט מריח פאנקי.בעוד הסירופ הוא בישול, לטחון את הבוטנים ואבקת סוכר יחד במעבד מזון עד התערובת יוצרת מסה עבה, לח עם מרקם כמו חול רטוב. תניח בצד.כאשר הסירופ מגיע לטמפרטורה, מיד לשפוך את התערובת על מחצלת הסיליקון במחבת הסדין, דואג לשמור על הסירופ בתוך מרכז המזרן. לובש זוג כפפות תנור, להטות את המחבת שמאלה וימינה כדי לעזור סירופ באופן שווה מעיל מחצלת סיליקון לתוך בערך 14" על ידי 10 " צורה מלבנית. אתה יכול לקפל את הממתקים בחזרה על עצמו אם כל המקומות לזרום החוצה רחוק מדי.
שכבת הממתקים:אם אי פעם למינציה בצק, זה יהיה תהליך מוכר; אם לא, לדמיין את הצעד הבא הזה כמו קיפול מכתב עסקי בשלישים.
מפזרים את תערובת בוטנים הקרקע בשכבה אפילו מעל 2/3 של הממתקים. השתמש בשטיח הסיליקון כדי לקפל את החלק הלא מפוספס מעל למרכז הממתקים, בדיוק כמו הקפל הראשון של מכתב עסקי. אם הממתקים נדבקים לסיליקון, זה עדיין חם מדי. חכה כמה רגעים כדי שזה יתקרר, ואז לקלף את הסיליקון משם; אין מה למהר. עכשיו מקפלים את החלק הזה בעובי כפול למעלה ומעל החתיכה שנותרה. עכשיו יהיה לך 3 שכבת ממתקים מנות בערך 11 "x 5".
מניחים את מחבת הסדין בתנור שחומם מראש במשך 5 דקות, או עד הממתקים הפכו חמים וגמיש.
הסר אותו מהתנור ולהרים את מחצלת הסיליקון, הגדרת אותו על הדלפק. השתמש סיכה מתגלגל לגלגל אותו בעדינות אל 14 "x 10" מלבן; זה ייקח קצת גריז מרפק. אם בכל עת הממתקים מתחילים לעשות קול פיצוח, או מרגיש נוקשה מדי לגלגל, להחזיר את המחבת לתנור לרגע או שניים. קח את הזמן! ברגע שאתה מגלגל אותו החוצה, לקפל אותו לשלישים שוב בדיוק כפי שעשית בפעם הראשונה.להחזיר את הממתקים לתנור עוד 4 דקות, ואז להתגלגל בחזרה למלבן 14 "x 10".
מפזרים מלבן זה עם פתיתי תירס, כפי שעשית עם תערובת בוטנים. מקפלים לתוך שלישים (אם, תוך קיפול הממתקים עושה רעש פיצוח, להפסיק לקפל ולהחזיר אותו לתנור במשך כדקה, ולאחר מכן להמשיך עם קיפול). להחזיר מנות מקופלות לתנור עוד 4 דקות.
חותכים את הממתקים לתוך ברים: עכשיו לגלגל את הממתקים לעובי 1/2" ולאחר מכן להעביר ללוח חיתוך. השתמש בסכין חדה כדי לקצץ את הקצוות, משאיר מלבן מסודר מאחור. ייתכן שתוכל מיד לחתוך את הממתקים לתוך 10 ברים ארוכים ודקים. אבל ייתכן שתגלה שאתה צריך להחזיר אותו לתנור לדקה או שתיים. זה בדרך כלל תלוי בטמפרטורה של המטבח.
פירור מעיל את הסורגים: בשל העייפות הקיצונית של הממתקים, חשוב "מעיל פירור" את הממתקים לפני טבילה בשוקולד. לעשות את זה על ידי הרפיה 12 אונקיות של שוקולד.
טפטוף או צינור קו דק של שוקולד על החלק התחתון של כל ממתק ואז להעיף כל אחד מעל כדי ליצור רגל על הקרקעית. לאחר מכן, לטפטף קצת שוקולד על כל בר ולהשתמש במברשת מאפה קטנה כדי מעיל באופן שווה את הבר בשכבה דקה של שוקולד.
טובל את הסורגים: לאחר שהשוקולד הציב, מזג את השוקולד הנותר וטבל כל חפיסת שוקולד. אחסן את הסורגים המוגמרים במיכל אטום, ללא הגבלת זמן.