קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות5
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אצבעות חמאה תוצרת בית

אצבעות חמאה תוצרת בית
גשו לסופר וקנו מים, אבקת סוכר, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו אצבעות חמאה תוצרת בית - 3 מרכיבים, אצבעות חמאה נטולות בוטנים, ו עוגת גלידה תוצרת בית Crunchies & פגז קסם תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את הממתקים:קו מחבת רול ג ' לי (מחבת גיליון 1/2) עם מחצלת סיליקון מחממים תנור עד 200° F.In סיר בינוני, לשלב מים, מולסה, סירופ תירס, סוכר זרעי שעועית וניל. הגדר מעל חום בינוני ומערבבים בעדינות עם מזלג, דואג לא להתיז, עד הסוכר מתמוסס והתערובת מתחילה להתבשל. מבשלים, ללא הפרעה, עד התערובת מגיעה בין 280 ו 143° על מדחום ממתקים. בשל המולסה, לתערובת יהיה ריח שריפה שטחי, אבל תישאר בטמפרטורות המומלצות ותהיה סמוך ובטוח שזה לא באמת בוער. בישול מולסה פשוט מריח פאנקי.בעוד הסירופ הוא בישול, לטחון את הבוטנים ואבקת סוכר יחד במעבד מזון עד התערובת יוצרת מסה עבה, לח עם מרקם כמו חול רטוב. תניח בצד.כאשר הסירופ מגיע לטמפרטורה, מיד לשפוך את התערובת על מחצלת הסיליקון במחבת הסדין, דואג לשמור על הסירופ בתוך מרכז המזרן. לובש זוג כפפות תנור, להטות את המחבת שמאלה וימינה כדי לעזור סירופ באופן שווה מעיל מחצלת סיליקון לתוך בערך 14" על ידי 10 " צורה מלבנית. אתה יכול לקפל את הממתקים בחזרה על עצמו אם כל המקומות לזרום החוצה רחוק מדי.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
שכבת הממתקים:אם אי פעם למינציה בצק, זה יהיה תהליך מוכר; אם לא, לדמיין את הצעד הבא הזה כמו קיפול מכתב עסקי בשלישים.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
3
מפזרים את תערובת בוטנים הקרקע בשכבה אפילו מעל 2/3 של הממתקים. השתמש בשטיח הסיליקון כדי לקפל את החלק הלא מפוספס מעל למרכז הממתקים, בדיוק כמו הקפל הראשון של מכתב עסקי. אם הממתקים נדבקים לסיליקון, זה עדיין חם מדי. חכה כמה רגעים כדי שזה יתקרר, ואז לקלף את הסיליקון משם; אין מה למהר. עכשיו מקפלים את החלק הזה בעובי כפול למעלה ומעל החתיכה שנותרה. עכשיו יהיה לך 3 שכבת ממתקים מנות בערך 11 "x 5".
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
4
מניחים את מחבת הסדין בתנור שחומם מראש במשך 5 דקות, או עד הממתקים הפכו חמים וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר אותו מהתנור ולהרים את מחצלת הסיליקון, הגדרת אותו על הדלפק. השתמש סיכה מתגלגל לגלגל אותו בעדינות אל 14 "x 10" מלבן; זה ייקח קצת גריז מרפק. אם בכל עת הממתקים מתחילים לעשות קול פיצוח, או מרגיש נוקשה מדי לגלגל, להחזיר את המחבת לתנור לרגע או שניים. קח את הזמן! ברגע שאתה מגלגל אותו החוצה, לקפל אותו לשלישים שוב בדיוק כפי שעשית בפעם הראשונה.להחזיר את הממתקים לתנור עוד 4 דקות, ואז להתגלגל בחזרה למלבן 14 "x 10".
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מפזרים מלבן זה עם פתיתי תירס, כפי שעשית עם תערובת בוטנים. מקפלים לתוך שלישים (אם, תוך קיפול הממתקים עושה רעש פיצוח, להפסיק לקפל ולהחזיר אותו לתנור במשך כדקה, ולאחר מכן להמשיך עם קיפול). להחזיר מנות מקופלות לתנור עוד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורנפלקסקורנפלקס
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
חותכים את הממתקים לתוך ברים: עכשיו לגלגל את הממתקים לעובי 1/2" ולאחר מכן להעביר ללוח חיתוך. השתמש בסכין חדה כדי לקצץ את הקצוות, משאיר מלבן מסודר מאחור. ייתכן שתוכל מיד לחתוך את הממתקים לתוך 10 ברים ארוכים ודקים. אבל ייתכן שתגלה שאתה צריך להחזיר אותו לתנור לדקה או שתיים. זה בדרך כלל תלוי בטמפרטורה של המטבח.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
פירור מעיל את הסורגים: בשל העייפות הקיצונית של הממתקים, חשוב "מעיל פירור" את הממתקים לפני טבילה בשוקולד. לעשות את זה על ידי הרפיה 12 אונקיות של שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
9
טפטוף או צינור קו דק של שוקולד על החלק התחתון של כל ממתק ואז להעיף כל אחד מעל כדי ליצור רגל על הקרקעית. לאחר מכן, לטפטף קצת שוקולד על כל בר ולהשתמש במברשת מאפה קטנה כדי מעיל באופן שווה את הבר בשכבה דקה של שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
10
טובל את הסורגים: לאחר שהשוקולד הציב, מזג את השוקולד הנותר וטבל כל חפיסת שוקולד. אחסן את הסורגים המוגמרים במיכל אטום, ללא הגבלת זמן.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים