אצבעות עוגיות שוקולד-טופי
אם יש לכם הליכונים חמאה אצבעות חמאה חמאה חמאה, שמן צמחי, פקאנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 9%. נסו אצבעות עוגיות שוקולד, אצבעות עוגיות שוקולד טבול, ו חטיפי שוקולד טופי (מתכונים דומים).
הוראות
קו כמה דפי אפייה עם נייר קלף.
מערבבים את האגוזים ואת חתיכות טופי בקערה רדודה.
מערבבים את השוקולד והשמן בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה.
מחממים את השוקולד במיקרוגל גבוה עד מומס, 30 שניות עד 1 דקה בהתאם לכוח של המיקרוגל שלך. מערבבים עד חלקה. (לחלופין, מניחים מים לעומק של 1 אינץ ' בתחתית דוד כפול או סיר גדול ומביאים לרתיחה חשופה.
מניחים את שבבי שוקולד ושמן בחלק העליון של הדוד הכפול או בקערת נירוסטה גדולה מספיק כדי לנוח על גבי הסיר מבלי לגעת במים.
מחממים, מקציפים מדי פעם, עד שהשוקולד נמס.)
להחזיק עוגייה בקצה אחד ולטבול אותו לתוך השוקולד, הופך, מעיל שלושה רבעים של העוגייה; תן עודף לטפטף בחזרה לתוך הקערה. החזק את העוגייה מעל קערת האגוזים וחתיכות טופי ומפזרים חלק מהתערובת על החלק העליון מצופה שוקולד הצדדים של העוגייה.
מניחים את העוגיה על תבנית אפייה מוכנה. חזור עם העוגיות שנותרו.
תן את שאר העוגיות עד השוקולד מוגדר, כ -30 דקות.
אצבעות לחם קצר שוקולד-טופי ישמרו, בין שכבות של נייר קלף, במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע
כדי טוסט פקאן, למקם אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה ungreased ואופים בתנור 177°, רועד את המחבת מדי פעם, עד ריחני, 5 עד 10 דקות. צפה בהם מקרוב כדי לוודא שהם לא לשרוף, ולהעביר את האגוזים קלויים לצלחת לתת להם להתקרר.
מובאה מתוך החלפת עוגיות! זכויות יוצרים 2010 by Lauren Chattman
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות מרתפי ערבה ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
מרתפים ערבה ריזלינג יבש
ניחוחות של תפוח ירוק, ליים, אגס ורפרפת וניל מובילים לשדרית עדינה עם הערות מינרליות, תפוח, גרידת לימון וחומציות חדה.