ארבע גבינות מניקוטי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, גבינת פרמזן, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גבינת מניקוטי הטובה ביותר, נקניק וגבינה מניקוטי, ו 5 גבינה ממולאת מניקוטי.
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מעיל מחבת nonstick קטנה עם ספריי בישול, ומניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
הסר מהחום; להפריש.
5
שלב 1/2 גבינת מוצרלה כוס, 1/4 גבינת פרמזן כוס, ואת הבא 5 מרכיבים (מוצרלה דרך גבינת שמנת ללא שומן) בקערה; לנצח במהירות בינונית של מיקסר עד חלקה. מערבבים בתערובת בצל ותרד.