תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארבע גבינה Pizzan. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 371 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם מלח כשר, מים חמים, גבינת ריקוטה חלקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קמח הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה קוקוס כקינוח. מתכונים דומים: פיצה שבוע: גבינת עיזים ופיצה קייל, פיצה בגריל (איך) + בצק פיצה גבינה, ו פיצה גבינה עם בצק פיצה תוצרת בית.
הוראות
1
יוצקים 3/4 כוס מים חמים בקערה של מערבל לעמוד עם וו בצק מחובר. שקול או כף קלה קמח לתוך כוסות מדידה יבשות וכפות; רמה עם סכין.
בואו לעמוד, מכוסה, 1 שעה או עד הבצק מגיע לטמפרטורת החדר. אגרוף בצק למטה. לחץ על הבצק לעיגול 12 אינץ ' על תבנית אפייה מקומטת קלות, ללא צדדים מורמים, זרועים קמח תירס. קצוות Crimp כדי ליצור גבול 1/2 אינץ'. מכסים את הבצק באופן רופף בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוף
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
מקם מתלה תנור בסביבה הנמוכה ביותר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מניחים אבן פיצה על המדף הנמוך ביותר. מחממים תנור ל 55
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מחממים אבן 30 דקות לפני אפיית הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
הסר ניילון נצמד מהבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
12
שלב הנותרים 1 כף שמן ושום; בעדינות מברשת שום תערובת שווה על פני הבצק, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
13
מורחים ריקוטה באופן שווה על פני הבצק; מסדרים טלג ' יו וגורגונזולה באופן שווה על פני ריקוטה. למעלה עם Parmigiano-רג ' יאנו. החלק פיצה על אבן פיצה שחומם מראש, באמצעות מרית כמדריך.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 48 דולר לבקבוק.