והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 1103 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את הקרום של הג'ינג'ים, אגוז מוסקט, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת Junipear של ארבע ועשרים ציפורים שחורות, עוגת לימון שחור 'Blackbirds' ארבע ועשרים, ו עוגת שוקולד צ' ילי ירוקה של Four & Twenty Blackbirds (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הקרום: בקערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב, לטחון את עוגיות gingersnap לפירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnap
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את הסוכר, המלח, חמאה מומסת ודופק רק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מורחים באופן שווה על החלק התחתון, ולאחר מכן ליצור מעגל על 1 אינץ ' כדי להפריד את הפירורים עבור הצדדים מן הפירורים עבור החלק התחתון. התחל ללחוץ על הטבעת החיצונית של פירורים באופן שווה את הצדדים לתוך הפינה (שם הצד פוגש את התחתון) של המחבת. לחץ על הפירורים הנותרים באופן שווה על החלק התחתון כדי לפגוש את הצדדים; השתמש כוס שטוח תחתית להחליק בליטות. להקפיא עד מוצק, כ -10 דקות. מחממים התנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים על מדף התנור המרכזי במשך 12 עד 14 דקות, עד ריחני וחשוך מעט. אם הקרום נופל או נסדק בעת האפייה, בעדינות לדחוף את הפירורים בחזרה למקום, בעוד חם, עם מגבת מטבח נקייה, מקופלת. בעוד חם ליצור את התנור, לחות לקרום על ידי צחצוח התחתון קלות עם לשטוף את הביצה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
אופים במשך דקה נוספת כדי להגדיר את הביצה לבן לשטוף. מגניב לגמרי על מתלה תיל. מקררים את הקרום במשך 10 דקות לפני מילוי כדי להגדיר את הפירורים במקום כדי להקל על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מניחים את הקליפה פירור מוכן על תבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, למזג את גבינת שמנת רכה עם סוכר, מלח, ממרח וניל, אגוז מוסקט, allspice, קינמון, וציפורן עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
משחת וניל
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
הכה את הביצים אחד בכל פעם, ואחריו שמנת כבדה, רום, ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דבש הדרים
11
מערבבים עד בשילוב טוב.
12
בזהירות לשפוך את המילוי לתוך קליפת העוגה; כדי למנוע הפרעה קרום פירור, להאט את הזרם על ידי לשפוך אותו על מגרדת גומי ולתת את המילוי לטפטף לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
אופים על המדף האמצעי של התנור במשך 40 עד 45 דקות, מסתובב 180 מעלות כאשר הקצוות מתחילים להגדיר, על 25 דקות באמצעות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
העוגה הסתיימה כאשר הקצוות נקבעים והמרכז כבר לא נוזלי אבל עדיין די מתנדנד.
15
היזהר לא overbake או פודינג יכול להפריד; המילוי ימשיך לבשל ולהגדיר לאחר העוגה מוסר מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
16
אפשר להתקרר לחלוטין על מתלה תיל, 2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
17
מגישים מעט חם, בטמפרטורת החדר, או מגניב.
18
העוגה תשמור בקירור במשך 2 ימים או בטמפרטורת החדר במשך 1 יום.