ארבע ועשרים בלאקבירדס' ביצה 'N' גרוג פאי
והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 1103 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את הקרום של הג'ינג'ים, אגוז מוסקט, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת Junipear של ארבע ועשרים ציפורים שחורות, עוגת לימון שחור 'Blackbirds' ארבע ועשרים, ו עוגת שוקולד צ' ילי ירוקה של Four & Twenty Blackbirds (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הקרום: בקערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב, לטחון את עוגיות gingersnap לפירורים עדינים.
מוסיפים את הסוכר, המלח, חמאה מומסת ודופק רק כדי לשלב.
יוצקים את הפירורים למחבת פאי 9 אינץ ' ungreased, רצוי מתכת.
מורחים באופן שווה על החלק התחתון, ולאחר מכן ליצור מעגל על 1 אינץ ' כדי להפריד את הפירורים עבור הצדדים מן הפירורים עבור החלק התחתון. התחל ללחוץ על הטבעת החיצונית של פירורים באופן שווה את הצדדים לתוך הפינה (שם הצד פוגש את התחתון) של המחבת. לחץ על הפירורים הנותרים באופן שווה על החלק התחתון כדי לפגוש את הצדדים; השתמש כוס שטוח תחתית להחליק בליטות. להקפיא עד מוצק, כ -10 דקות. מחממים התנור ל 177°.
אופים על מדף התנור המרכזי במשך 12 עד 14 דקות, עד ריחני וחשוך מעט. אם הקרום נופל או נסדק בעת האפייה, בעדינות לדחוף את הפירורים בחזרה למקום, בעוד חם, עם מגבת מטבח נקייה, מקופלת. בעוד חם ליצור את התנור, לחות לקרום על ידי צחצוח התחתון קלות עם לשטוף את הביצה, אם תרצה.
אופים במשך דקה נוספת כדי להגדיר את הביצה לבן לשטוף. מגניב לגמרי על מתלה תיל. מקררים את הקרום במשך 10 דקות לפני מילוי כדי להגדיר את הפירורים במקום כדי להקל על המילוי.
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 325 ° F.
מניחים את הקליפה פירור מוכן על תבנית אפייה מעוטרת.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, למזג את גבינת שמנת רכה עם סוכר, מלח, ממרח וניל, אגוז מוסקט, allspice, קינמון, וציפורן עד מעורב היטב.
הכה את הביצים אחד בכל פעם, ואחריו שמנת כבדה, רום, ומיץ לימון.
בזהירות לשפוך את המילוי לתוך קליפת העוגה; כדי למנוע הפרעה קרום פירור, להאט את הזרם על ידי לשפוך אותו על מגרדת גומי ולתת את המילוי לטפטף לתוך המחבת.
אופים על המדף האמצעי של התנור במשך 40 עד 45 דקות, מסתובב 180 מעלות כאשר הקצוות מתחילים להגדיר, על 25 דקות באמצעות אפייה.
העוגה הסתיימה כאשר הקצוות נקבעים והמרכז כבר לא נוזלי אבל עדיין די מתנדנד.
היזהר לא overbake או פודינג יכול להפריד; המילוי ימשיך לבשל ולהגדיר לאחר העוגה מוסר מהתנור.
אפשר להתקרר לחלוטין על מתלה תיל, 2 עד 3 שעות.
מגישים מעט חם, בטמפרטורת החדר, או מגניב.
העוגה תשמור בקירור במשך 2 ימים או בטמפרטורת החדר במשך 1 יום.