קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ארבע ועשרים בלאקבירדס' ביצה 'N' גרוג פאי

ארבע ועשרים בלאקבירדס' ביצה 'N' גרוג פאי
והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 1103 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את הקרום של הג'ינג'ים, אגוז מוסקט, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת Junipear של ארבע ועשרים ציפורים שחורות, עוגת לימון שחור 'Blackbirds' ארבע ועשרים, ו עוגת שוקולד צ' ילי ירוקה של Four & Twenty Blackbirds (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הקרום: בקערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב, לטחון את עוגיות gingersnap לפירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הסוכר, המלח, חמאה מומסת ודופק רק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
יוצקים את הפירורים למחבת פאי 9 אינץ ' ungreased, רצוי מתכת.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
מורחים באופן שווה על החלק התחתון, ולאחר מכן ליצור מעגל על 1 אינץ ' כדי להפריד את הפירורים עבור הצדדים מן הפירורים עבור החלק התחתון. התחל ללחוץ על הטבעת החיצונית של פירורים באופן שווה את הצדדים לתוך הפינה (שם הצד פוגש את התחתון) של המחבת. לחץ על הפירורים הנותרים באופן שווה על החלק התחתון כדי לפגוש את הצדדים; השתמש כוס שטוח תחתית להחליק בליטות. להקפיא עד מוצק, כ -10 דקות. מחממים התנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
אופים על מדף התנור המרכזי במשך 12 עד 14 דקות, עד ריחני וחשוך מעט. אם הקרום נופל או נסדק בעת האפייה, בעדינות לדחוף את הפירורים בחזרה למקום, בעוד חם, עם מגבת מטבח נקייה, מקופלת. בעוד חם ליצור את התנור, לחות לקרום על ידי צחצוח התחתון קלות עם לשטוף את הביצה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
אופים במשך דקה נוספת כדי להגדיר את הביצה לבן לשטוף. מגניב לגמרי על מתלה תיל. מקררים את הקרום במשך 10 דקות לפני מילוי כדי להגדיר את הפירורים במקום כדי להקל על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מניחים את הקליפה פירור מוכן על תבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, למזג את גבינת שמנת רכה עם סוכר, מלח, ממרח וניל, אגוז מוסקט, allspice, קינמון, וציפורן עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
משחת ונילמשחת וניל
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
הכה את הביצים אחד בכל פעם, ואחריו שמנת כבדה, רום, ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
דבש הדריםדבש הדרים
11
מערבבים עד בשילוב טוב.
12
בזהירות לשפוך את המילוי לתוך קליפת העוגה; כדי למנוע הפרעה קרום פירור, להאט את הזרם על ידי לשפוך אותו על מגרדת גומי ולתת את המילוי לטפטף לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
אופים על המדף האמצעי של התנור במשך 40 עד 45 דקות, מסתובב 180 מעלות כאשר הקצוות מתחילים להגדיר, על 25 דקות באמצעות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
העוגה הסתיימה כאשר הקצוות נקבעים והמרכז כבר לא נוזלי אבל עדיין די מתנדנד.
15
היזהר לא overbake או פודינג יכול להפריד; המילוי ימשיך לבשל ולהגדיר לאחר העוגה מוסר מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
אפשר להתקרר לחלוטין על מתלה תיל, 2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
17
מגישים מעט חם, בטמפרטורת החדר, או מגניב.
18
העוגה תשמור בקירור במשך 2 ימים או בטמפרטורת החדר במשך 1 יום.