ארבעים שיני שום עוף
ארבעים שיני שום עוף נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 54 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מטגן, מרק עוף עם פחות נתרן, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. מתכונים דומים: עוף עם ארבעים שיני שום, עוף עם ארבעים שיני שום, ו עוף עם ארבעים שיני שום.
הוראות
לקלף עור חיצוני מראשי שום, ולהשליך.
תחתוך שליש מכל ראש שום. ראשי שום נפרדים לתוך 40 שיני. שמור כל ציפורן שנותרה לשימוש נוסף.
מניחים 35 שיני במרכז חתיכת רדיד אלומיניום כבד חובה; שום מעיל עם ספריי בישול. מקפלים לסכל על שום, איטום בחוזקה. הגדר בצד מנות שום הנותרים 5 שיני.
מניחים עוף, חזה למעלה, על מדף במחבת צלייה רדודה.
מקום 5 שיני שום שמורות בחלל.
מניחים מנות שום על מתלה במחבת צלייה.
אופים, חשוף, ב 375 במשך 20 דקות.
יוצקים יין על פני עוף, ואופים 40 דקות, מתבלים מדי פעם במיצי פאן.
הסר שום מחבת; תן מגניב 10 דקות.
אופים עוף 30 דקות או עד הסוף.
להסיר ולהשליך עור נייר משום. לסחוט עיסת שיני שום לתוך מיכל של מעבד מזון מיני.
להוסיף 2 כפות מרק; תהליך עד חלקה, לעצור פעם אחת כדי לגרד את הצדדים.
שלב הנותרים 1/2 מרק כוס, התאדה חלב, ו קורנפלור בסיר קטן, ערבוב עד חלקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים תערובת שום ופלפל לתוך תערובת מרק.