ארוגולה-פסטו בזיליקום עם צנוברים, פרמזן וריקוטה
ארוגולה-בזיליקום פסטו עם צנוברים, פרמזן וריקוטה עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו צנוברים, גבינת פרמזן, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו ריקוטה, ארוגולן ופיצת ענבים עם צנוברים ושמן לימון, סלט ארוגולה עם צנוברים, פרמזן ואפרסקים בגריל, ו פסטה עם ארוגולה פסטו, עגבניות מיובשות ומתכון צנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט צנוברים במחבת יבשה עד השחמה קלה; תן מגניב. דופק במעבד מזון עד הקרקע דק.
מוסיפים את ארוגולה, בזיליקום ו 1/4 כפית מלח ודופק עד קצוץ דק.
מוסיפים את הפרמזן והדופק לשלב.
לאט לאט לשפוך את שמן הזית, פועם לשלב.
מעבירים את הפסטו לקערה ומערבבים בריקוטה. יהיה לך על 1 כוס פסטו; להשתמש על 1/2 כוס פסטה 1 קילו.