קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

ארוחת בוקר ברוסקטה

ארוחת בוקר ברוסקטה
ארוחת בוקר ברוסקטה יכולה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם בגט, תחליף ביצה נוזלי, עגבניות שזיפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. נסו ארוחת בוקר ברוסקטה, ארוחת בוקר ברוסקטה, ו ארוחת בוקר ברוסקטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים חמאה בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה. כיסוי ומיקרוגל עד נמס, כ -15 שניות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
באמצעות סכין משונן חדה, לחתוך בזהירות באגט לפרוסות בעובי 16 אינץ'. (בטל את הקצוות או שמור לשימוש אחר.) לרסס תבנית אפייה גדולה עם ספריי nonstick ומניחים באופן שווה את הלחם על הסדין.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
באמצעות מברשת מאפה, באופן שווה מברשת כל פרוסת לחם עם חמאה מומסת ומפזרים אבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
5
אופים בתנור עד חם ופריך, כ 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בינתיים, להביא מחבת מרוסס עם ספריי nonstick לחום בינוני גבוה על הכיריים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
7
להוסיף תחליף ביצה לטרוף עד שהוא מבושל בעיקר, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקתכוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
8
מוסיפים עגבניות ובזיליקום למחבת וממשיכים לטרוף עד מבושל לחלוטין, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
באופן שווה להפיץ תערובת ביצה מקושקשת בין פרוסות לחם אפוי. אם אתה רוצה, מתבלים במלח ופלפל. תהנו!
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.