ארוחת בישול איטית עם נקניק ושעועית
ארוחת ערב לבישול איטי נקניק ושעועית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלאי בשר, שמן צמחי, עגבניות משומר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. . , שהוא מוצק. נסו שעועית שחורה איטית לבישול ומרק נקניק, בישול איטי נקניק מעושן ומרק שעועית, ו בישול איטי נקניקיה Cajun ומרק שעועית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים את הנקניק עד השחמה היטב, 5 עד 7 דקות.
מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד השחמה קלה, 5 עד 7 דקות יותר.
הסר את הנקניקיות, ולחתוך אותם 1 1/2 אינץ 'לחתיכות 2 אינץ'.
יוצקים את מלאי הבשר, עגבניות, מחית עגבניות ורוטב חם למחבת עם הבצל ומביאים את התערובת לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות חומות מלמטה.
מניחים את הגזר לתוך סיר איטי, ואחריו שעועית garbanzo ושעועית כליות.
סדר את חתיכות נקניק על גבי.
יוצקים את הרוטב מהמחבת לתוך סיר איטי.
מבשלים נמוך במשך 4 עד 6 שעות.