ארוחת ערב: אורז קראקר מצופה טונה עם רוטב הדר חריף
מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: פנה עם טונאן וחרדל חריף, ארוחת ערב הלילה: טונה בגריל עם רוטב טומטילו אדום, ו ארוחת ערב הלילה: טונה צרובה עם פלפל ורוטב סויה-חרדל.
הוראות
מניחים פתיתי בוניטו בקערה בגודל בינוני לכסות עם שלוש כפות של מים חמים. להפריש במשך עשר דקות. מסננים דרך מסננת, לחיצה על לחות עודפת מתוך פתיתי בוניטו. להשליך פתיתים, ולהעביר נוזל לבלנדר.
מוסיפים חלמון ביצה, מיץ ליים, מיץ תפוזים, sriracha, ומלח לבלנדר. תהליך עד חלקה. עם מנוע פועל, לאט לטפטף בשמן ½ כוס.
יוצקים לקערה, מוסיפים בצל ירוק, ומניחים בצד.
יוצקים מספיק שמן קנולה לבוא שלושה סנטימטרים במעלה הצד של סיר בגודל בינוני. להפוך את החום בינוני גבוה ולהביא 204°.
להקציף יחד חלבונים ביצה קורנפלור בקערה.
מפזרים קרקרים אורז טחון על צלחת קטנה. טובלים כל פיסת טונה בתערובת קורנפלור, ואז חופרים בקרקרי אורז.
בזהירות לבשל כל פיסת טונה בשמן במשך 30 שניות, על שניים בכל פעם.
ניקוז על מגבות נייר. חותכים טונה לרוחב לחתיכות 1 אינץ'.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.