קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

ארוחת ערב: אורז קראקר מצופה טונה עם רוטב הדר חריף

ארוחת ערב: אורז קראקר מצופה טונה עם רוטב הדר חריף
מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: פנה עם טונאן וחרדל חריף, ארוחת ערב הלילה: טונה בגריל עם רוטב טומטילו אדום, ו ארוחת ערב הלילה: טונה צרובה עם פלפל ורוטב סויה-חרדל.

הוראות

1
מניחים פתיתי בוניטו בקערה בגודל בינוני לכסות עם שלוש כפות של מים חמים. להפריש במשך עשר דקות. מסננים דרך מסננת, לחיצה על לחות עודפת מתוך פתיתי בוניטו. להשליך פתיתים, ולהעביר נוזל לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים חלמון ביצה, מיץ ליים, מיץ תפוזים, sriracha, ומלח לבלנדר. תהליך עד חלקה. עם מנוע פועל, לאט לטפטף בשמן ½ כוס.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
SrirachaSriracha
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים לקערה, מוסיפים בצל ירוק, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים מספיק שמן קנולה לבוא שלושה סנטימטרים במעלה הצד של סיר בגודל בינוני. להפוך את החום בינוני גבוה ולהביא 204°.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
להקציף יחד חלבונים ביצה קורנפלור בקערה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מפזרים קרקרים אורז טחון על צלחת קטנה. טובלים כל פיסת טונה בתערובת קורנפלור, ואז חופרים בקרקרי אורז.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים אורזקרקרים אורז
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
7
בזהירות לבשל כל פיסת טונה בשמן במשך 30 שניות, על שניים בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
דַק-דַק-
8
ניקוז על מגבות נייר. חותכים טונה לרוחב לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
9
מגישים טונה עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.