מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: פנה עם טונאן וחרדל חריף, ארוחת ערב הלילה: טונה בגריל עם רוטב טומטילו אדום, ו ארוחת ערב הלילה: טונה צרובה עם פלפל ורוטב סויה-חרדל.
הוראות
1
מניחים פתיתי בוניטו בקערה בגודל בינוני לכסות עם שלוש כפות של מים חמים. להפריש במשך עשר דקות. מסננים דרך מסננת, לחיצה על לחות עודפת מתוך פתיתי בוניטו. להשליך פתיתים, ולהעביר נוזל לבלנדר.
טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.