קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

ארוחת ערב: אספרגוס אביב וחשיש בייקון

ארוחת ערב: אספרגוס אביב וחשיש בייקון
ארוחת ערב: אספרגוס אביב וחשיש בייקון נטול גלוטן, מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. אם יש לך אספרגוס, ביצים, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: אספרגוס ובייקון על טוסט בחמאה, ארוחת ערב: פסטה עם עשבי תיבול האביב, ו ארוחת ערב: תפוחי אדמה משחימים חשיש עם זרעי שומשום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים בייקון למחבת ברזל יצוקה גדולה מעל חום בינוני. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא השחמה פריך, כעשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
הסר בייקון עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מוסיפים תפוחי אדמה למחבת, מערבבים היטב עד שהם מצופים בשומן שניתנו, ולאחר מכן להפיץ אותם לתוך שכבה אחת. מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים בלי לערבב עד שמשחימים קלות על הקרקעית. באמצעות מרית, להפוך את תפוחי האדמה ולבשל עד השחמה קלה. המשך בתהליך זה עד שכל הצדדים הם השחמה קלה, על 15 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
דַק-דַק-
4
מוסיפים בצל למחבת ומערבבים היטב. מבשלים עד הבצלים מתרככים, כחמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מוסיפים את האספרגוס, מערבבים היטב, ולאחר מכן מכסים את המחבת. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד אספרגוס הוא פריך ועדין, חמש עד שמונה דקות. להחזיר את הבייקון למחבת, לערבב, ולתת לבשל לרגע עד חם. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
ממיסים חמאה במחבת שאינה מקל להגדיר על חום בינוני. לפצח את הביצים למחבת ומבשלים עד הלבנים נקבעים, שלוש עד ארבע דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
מחלקים את החשיש בין ארבע צלחות, ומעל כל אחד עם ביצים מטוגנות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש