קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

ארוחת ערב: אספרגוס וריזוטו שיטאקי

ארוחת ערב: אספרגוס וריזוטו שיטאקי
ארוחת ערב: אספרגוס וריזוטו שיטאקי נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 601 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, בצל, פטריות שיטאקי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: ארוחת ערב: טופו, שעועית ירוקה וסלט שיטאקי, ארוחת ערב הלילה: סטייק צלעות צרוב, בצלצלים מוקפצים ופטריות שיטאקי, ו ארוחת ערב: ריזוטו לפת.

הוראות

1
יוצקים מרק עוף ומים לתוך סיר 4 ליטר. הפעל חום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את האספרגוס לחתוך ומבשלים עד ירוק בהיר וחד במכרז, כשלוש דקות. כאשר נעשה זאת, להפוך את החום עד נמוך ולהסיר אספרגוס עם כפית מחוררת ולהעביר מיד קערה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
בואו להתקרר לחלוטין, ואז לנקז אספרגוס יבש.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4
מוסיפים כף אחת של חמאה לסיר גדול עם תחתית כבדה מעל חום בינוני גבוה. כאשר נמס, מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה, כארבע דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ואז עוברים לקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
להפחית את החום בינוני, ולאחר מכן להוסיף שתי כפות חמאה לסיר. כאשר נמס, מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
מוסיפים את האורז, ומערבבים כל הזמן עד שהאורז הוא גירי, בערך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
יוצקים את היין ומערבבים מדי פעם עד שהוא התאדה, כדקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מצקת בכוס אחת של המרק לסיר. מערבבים עד שהוא התאדה, כשתי דקות. לאחר מכן להוסיף 1/2 כוס מרק בכל פעם, ומערבבים עד שהוא התאדה. חזור על התהליך עד ריזוטו הוא מכרז אבל עדיין אל דנטה, על 18 דקות. אולי לא תצטרך להוסיף את כל המרק.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
מצקתמצקת
9
לכבות את החום ולהוסיף את האספרגוס, פטריות, כף הנותרים של חמאה, מחצית הגבינה, מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב, ואז לכסות את הסיר ולתת לשבת לרגע אחד. מצקת ריזוטו לארבעה קערות העליון עם גבינה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
מצקתמצקת
10
מגישים באופן מיידי.