ארוחת ערב, בשר החזיר האדום של היו " ר מאו.
ארוחת ערב, החזיר האדום-Braised של היו " ר מאו עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 725 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך צ'ילי, סוכר, רוטב סויה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: צלעות חזיר עם שומר מטוגן ורמוט, ארוחת ערב: צלעות חזיר צלויות סיידר קשה, ו ארוחת ערב: צלעות חזיר עם שומר מטוגן ובצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
תוסיף את כל בטן החזיר. לבשל במשך כ 3 עד 4 דקות, או עד מבושל רק חלקית.
הסר את החזיר מהמים ולתת מגניב במשך כמה דקות. ואז לחתוך לחתיכות בגודל ביס.
יוצקים את השמן לתוך עבודה או סיר גדול על חום בינוני-נמוך.
מוסיפים את הסוכר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הסוכר מתמוסס. ואז להפוך את החום בינוני, ומבשלים עד הסוכר הופך " חום קרמל עשיר."
מוסיפים את החזיר ואת התזה של היין. מערבבים היטב. ואז לשפוך מספיק מים רק בקושי לכסות את החזיר.
מוסיפים את הג ' ינג 'ר, אניס כוכב, צ' יילס, וקינמון. להפוך את החום גבוה ולהביא לרתיחה. לאחר מכן להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים 40 דקות.
להפוך את החום בינוני ועונה עם טפטוף של רוטב סויה וזרימת מלח וסוכר לפי הטעם.