ארוחת ערב הלילה: Moong Dal ועדשים אדומות עם בצל שחום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: Moong דאל ועדשים אדומות עם בצל שחום. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 580 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 28 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך asafetida נדיב, בצל, זרעי כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו ארוחת ערב הלילה: Orecchiette עם עדשים, בצל, תרד, ארוחת ערב: תפוחי אדמה משחימים חשיש עם זרעי שומשום, ו ארוחת ערב הלילה: עדשים אדומות בקארי עם חלב קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הן עדשים בקערה לכסות עם כמה שינויים של מים קרים.
מסננים היטב ומעבירים לסיר עם תחתית כבדה.
מוסיפים מים וכורכום ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה; מפחיתים לרתיחה, מכסים באופן רופף כדי למנוע רותחים מעל, ומבשלים 40-50 דקות עד שהעדשים רכות, ערבוב אוקסיונלית. מתבלים במלח.
בינתיים, מחממים את הגהי או השמן במחבת סאוט קטנה על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים זרעי asafetida ו כמון ולאפשר זרעי כמון לרחוש במשך כמה שניות, ולאחר מכן מוסיפים צ ' ילי ומבשלים עד שמתחילים להחשיך, רק כמה שניות.
מוסיפים בצל ומבשלים עד חום ומתחיל פריך, מפנה חום למטה במידת הצורך כדי למנוע צריבה.
העברת תערובת בצל עדשים לכסות סיר, המאפשר לשבת במשך כמה דקות כדי ללכוד את ניחוחות.
מגישים עם אורז לבן מבושל.